Generálkivitelezés (ECP)

Tervezés

Munkánk során kiemelt hangsúlyt fektetünk a tervezésre, hiszen ez szolgál a további tevékenységeink alapjául. A tervezés az egyik legfontosabb technológiai folyamat, mely egy projekt során a résztvevők számára költséghatékonyabbá teheti a munkát, és rengeteg nehézséget és időt spórolhatunk meg vele. A tervek, a műszaki rajzok elkészítése a legmodernebb tervezőszoftverekkel történik.

Projektvezetés/pályázati tanácsadás

Teljes körű projektmanagement szolgáltatást nyújtunk zöld- és barnamezős beruházások illetve technológia fejlesztési elképzelések támogatására. Beruházói igények alapján pályázati tanácsadást is biztosítunk ügyfeleink számára, amivel hozzájárulunk a szükséges források előteremtéséhez.

Ipari beruházások generál kivitelezése

Generál kivitelezési szolgáltatásunk során a munkafolyamatok meghatározása és időzítése mellett hatékony szervezést, a feladatok és költségek optimalizálását nyújtjuk Önnek. Számos különböző típusú épületet (műhely, raktár, ipari csarnok) valósítottunk meg az elmúlt évek során (a tervezéstől a kulcsátadásig). A komoly szakmai tapasztalat teszi cégünket igazi szakértővé a generál kivitelezés területén.

Élelmiszeripari generálkivitelezés

Projektjeink kiemelt célterülete az élelmiszeripar, hosszú évek szakmai tapasztalataira építve teljesítjük megrendelőink igényeit.

Az élelmiszeripari kivitelezések speciális szaktudást igényelnek az alapanyagok, a gyártási technológiák, az élelmiszerek minősége és biztonsága terén. Élelmiszeripari projektjeink megfelelnek az élelmiszeripar által támasztott magas követelményeknek, melyet szakirányú képzettséggel rendelkező munkatársaink biztosítanak.

Gázvezeték építés

Szakembergárdánk folyamatosan végez gyártást és helyszíni szerelést az egészen kis átmérőjű impulzusvezeték hálózatoktól a több méter átmérőjű ipari gáz (kohógáz, kamragáz, földgáz) csővezeték rendszerekig egyaránt. Gyakorlott hegesztőink a legszigorúbb feltételek szerint vizsgált varratok képzését is képesek elvégezni, különböző technológiával (bevont elektródás, fogyóelektródás-védőgázas ívhegesztés, AWI hegesztés, orbitális hegesztőgéppel végzett hegesztés).

Acélszerkezet gyártás

Az acélszerkezetek számos lehetőséget nyújtanak a különböző ágazatok számára mivel hosszútávon megőrzik megbízható stabilitásukat, használhatóságukat és magas tűzálló képességgel rendelkeznek. A Clasman Technology által gyártott acélszerkezetek helyszíni szerelését a cégcsoporthoz tartozó ATTA Industrial Service Kft. végzi.

A cégcsoport tulajdonában lévő, Dunaújvárosban található 32000 négyzetméteres telephelyen 4200 nm daruzott gyártócsarnok (3db 6,3 t / 2db 5 t / 2db 15 t híddaru - 11,6 m maximális emelőmagassággal) és egy 1200 nm-es szerelő műhely és raktár biztosítja a folyamatos gyártás feltételeit és megrendelőink kiszolgálását. A kész szerkezeteket saját gépjárműparkunk segítségével szállítjuk a megrendelő által kívánt helyszínre, majd az akár 21 m magasságig kinyúló önjáró szerelő állványaink segítségével állítjuk össze.

Ipari csarnokok

Cégünk az acélszerkezet gyártást horganyzott és festett kivitelben is saját gyártócsarnokában valósítja meg. A legyártott acélszerkezetek helyszíni szerelését is vállaljuk.

Daruszerkezetek

A megrendelő igényei szerint, a megrendelő által biztosított tervdokumentáció alapján vállaljuk különböző daru tartószerkezetek, darupályák gyártását.

Ponton

Sztenderd kikötői elemeink mellett egyéni elképzelés alapján, személyre szabott úszó-pontonokat és ponton-együttesek gyártását is vállaljuk, melyeket a helyszíni sajátosságok figyelembevételével alakítunk ki.

Zajvédő falak

Helyszíni felmérést követően és az egyedi igényeket figyelembe véve gyártjuk le a szükséges zajvédő falat/falakat, melyek célja, hogy az embereket és az állatokat megvédje a közúti, vasúti, ipari tevékenységekből eredő káros zajártalomtól.

Betonelem sablonok

A betonelem gyártás technológiájának meghatározó eleme a gyártási sablon. A megrendelő elképzelésének megfelelően, a megrendelő által biztosított tervdokumentáció alapján gyártunk sablonokat, az igényeknek megfelelő kivitelben és minőségben.

Garázsok

Cégünk vállalja szendvicspanellel vagy lemezzel burkolt garázsok gyártását, telepítését. Az egyedi elképzelések alapján elkészített garázsokat a telepítési helyszínen használatra alkalmas állapotban adjuk át a megrendelőnek.

Konténerek

Uniformizált méretű konténereink mellett egyedi igények alapján is rendelhet tőlünk konténereket. A készre hegesztett termékek sorolhatóak, egymáshoz illeszthetőek, így megrendelőinknek lehetősége nyílik konténer egységekből álló szerkezet kialakítására is.

Önfelépülő konténerek

Saját fejlesztésünk eredménye ez a speciális termékünk, mely a telepítés után oldal irányban szétcsúsztatható, ezzel megnövelve a rendelkezésre álló alapterületet.

Lépcső, korlát, pódium

A rozsdamentes acélból készült korlátrendszerek legfőbb erénye, hogy ellenállnak mindenfajta agresszív környezeti hatásnak, ezért élettartamuk is rendkívül hosszú. A széles formai választék lehetővé teszi a különböző stílusú környezethez történő illeszkedést, így egyedi megjelenést biztosítva, a személyre szabott igényeknek is eleget téve.

Egyedi szerkezetek

Vállaljuk kis- és középméretű hegesztett fémszerkezetek gyártását, valamint gépvázak, alaplapok, rácsos tartók gyártását, igény szerint szemcseszórással is.

Tartályok

Cégünk vállalja rozsdamentes és szénacél tartályok gyártását, nyomástartó-, illetve atmoszférikus kivitelben is, a megrendelő igényei szerint kialakított szerelvényezéssel. Biztosítjuk megrendelőinknek a tartályokkal szorosan összefüggő technológiai vezeték rendszerek előgyártását és helyszíni szerelésének kivitelezését.

Minden esetben megrendelőink igényeit figyelembe véve, egyedi tervek alapján gyártjuk a berendezéseket. A tervek, a műszaki rajzok elkészítése a legmodernebb tervezőszoftverekkel történik.
főcsoport
ipari
élelmiszeripari
nyomásfokozat
nyomásálló
atmoszférikus
nyomásálló
atmoszférikus
iparág
vegyipari
vegyipari
üzemanyag
borászati
egyéb élelmiszeripari
gyümölcsfeldolgozó
borászati
egyéb élelmiszeripari
kivitel
fekvő / álló
fekvő / álló
fekvő / álló
fekvő / álló
fekvő / álló
fekvő / álló
fekvő / álló
fekvő / álló
kialakítás
lábon álló / síkfenekes
lábon álló / síkfenekes
lábon álló / síkfenekes
lábon álló / síkfenekes
lábon álló / síkfenekes
lábon álló / síkfenekes
lábon álló / síkfenekes
lábon álló / síkfenekes
anyag
szénacél / saválló
szénacél / saválló
szénacél
saválló
saválló
saválló
saválló
saválló
műszaki felszereltség, megnevezés
hűtő-fűtő köpeny
hűtő-fűtő köpeny
duplafalú kialakítás
hűtő-fűtő köpeny
hűtő-fűtő köpeny
hűtő-fűtő köpeny
hűtő-fűtő köpeny
hűtő-fűtő köpeny
keverős
keverős
keverős
keverős
keverős
keverős
keverős
duplafalú kialakítás
duplafalú kialakítás
pezsgő erjesztő
vörösbor erjesztő
CIP rendszerrel ellátott
szigetelt
szigetelt
szigetelt
szigetelt
fehérbor erjesztő
szigetelt
vörösbor tároló
fehérbor tároló
űrtartalom
20 l - 100.000 l
500 l - 250.000 l
500 l - 250.000 l
20 l - 100.000 l
20 l - 100.000 l
500 l - 250.000 l
500 l - 250.000 l
500 l - 250.000 l

Technológiai vezeték rendszerek

Egy termelő vállalat vagy gyár technológiai vezetékrendszerének sérülése jelentős termeléskieséssel, ezáltal komoly anyagi veszteséggel valamint környezeti terheléssel járhat.

A Clasman Csoport a technológiai vezetékek teljeskörű kivitelezését vállalja a vonatkozó hazai és nemzetközi előírásoknak megfelelően, igény szerint rozsdamentes és szénacél alapanyagokból. A kivitelezést megelőzően szakmai csapatunk részletes tervet dolgoz ki megrendelőink számára, mely az egyéni igényekre és a helyi körülményekre, lehetőségekre támaszkodik.