logo

Technológia

Szerkezeti felépítés

A CLASMAN Kft. modulrendszerű, saját gyártású épületeket készít ATTA HOME márkanév alatt. 

Az ATTA HOME saját fejlesztésű acélszerkezetes moduláris házai környezetbarát, alacsony energiafelhasználású épületek, melyek a Zöld otthon Program által előírt legalább BB vagy annál jobb energetikai besorolással rendelkeznek.

Hőszigetelés

Tetőszigetelés minimum 30 cm kőzetgyapot. Oldalfalra a megrendelő igénye szerint, de minimum EPS 80H anyagú szigetelés kerül.

Homlokzat

A homlokzat lehet vakolt felület és dizájnburkolat is. Oldalfalra a megrendelő igénye szerint, de minimum EPS 80H anyagú szigetelés kerül. Lábazati XPS hőszigetelés egy építőlemezre rögzítve kerül kialakításra. A padló hőszigetelését a zárt légréteg felett minimum 7 cm XPS lemez biztosítja, melyet a teherhordó acél bordáihoz rögzítünk. A tetőzet alacsony hajlásszögű hidegtető, ami alap esetben tetőlemez burkolatot kap, de igény szerint a tető hajlásszöge, és a tetőfedés is változtatható. Alatta a padlásfödém tartószerkezetére 30 cm ásványgyapot hőszigetelés kerül.

Padlószerkezet

A korrózióvédelem aktív anódos védelemmel kialakított. Az acél tartószerkezet állagvédelmét több rétegű festékrendszer biztosítja. Elvárt korrózióvédelmi teljesítmény: 50 év feletti. A megajánlott festékrendszer paraméterei az elvárt műszaki teljesítmény szerint megadottak.

Falszerkezet

A teherhordó szerkezet a falkeretek esetében 35 mm profilmagasságú teherhordó trapézlemezek.

Részletes műszaki leírás letöltése