Industrial Services

Projektmanagement

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy már a tervezés korai szakaszában olyan gyártó partnerei legyünk megrendelőinknek, aki átlátja a teljes folyamatot, és rálátása van a végeredményre. Egy ilyen partner ismeri az összes munkafolyamatot, és már a tervezésnél felhívhatja a figyelmet az esetleges hibákra. Építő javaslataink végig kísérik projektjeinket a tervezéstől az átadásig. A felmerülő nehézségeket szakmai hozzáértéssel és rugalmassággal kezeljük, és minden esetben a leginkább erőforrás- és költséghatékony megoldásokat nyújtjuk megrendelőinknek.

Technológiai csőszerelés

Vállalatunk az ipar számos területén foglalkozik technológiai csőrendszerek szerelésével. Az élelmiszeripar, az energetikai szektor, de a vegyipar követelményeinek megfelelő rendszerek szerelésére is vannak kompetens megoldásaink a technológia csőszerelés területén.

Technológiai rendszer üzemeltetés/karbantartás

A rendszeres karbantartás a termékminőség megőrzése és a termelékenység szinten tartása, javítása érdekében kiemelten fontos, ezért nagy hangsúlyt fektetünk rá. Azoknak a gyáraknak, üzemeknek, ahol nem rendelkeznek saját és jól felkészült karbantartó csapattal, megoldást nyújtunk az alkalmi vagy rendszeres karbantartási munkák elvégzésére. Felkészült munkatársaink szakértelmének köszönhetően a géppark zökkenőmentes üzemeltetését tudjuk biztosítani.

Karbantartási mérnöki szolgáltatások

A karbantartás feladatai igen sokrétűek, alkalmazásukat az adott helyszín/helyzet szabja meg. A karbantartási tevékenység-, rendszerek áttekintésében és optimalizálásában tapasztalt mérnökeink nyújtanak támogatást. A karbantartás során az alábbi feladatokat végezzük el, a cél figyelembevételével: tisztítás, mosás, kenés, korrózióvédelem, tárolás, felülvizsgálat, diagnosztikai vizsgálat, tartós megfigyelés, javítás, alkatrészcsere, felújítás, átalakítás, átépítés.

Generálkivitelezés (ECP)

Tervezés

Munkánk során kiemelt hangsúlyt fektetünk a tervezésre, hiszen ez szolgál a további tevékenységeink alapjául. A tervezés az egyik legfontosabb technológiai folyamat, mely egy projekt során a résztvevők számára költséghatékonyabbá teheti a munkát, és rengeteg nehézséget és időt spórolhatunk meg vele. A tervek, a műszaki rajzok elkészítése a legmodernebb tervezőszoftverekkel történik.

Projektvezetés/pályázati tanácsadás

Teljes körű projektmanagement szolgáltatást nyújtunk zöld- és barnamezős beruházások illetve technológia fejlesztési elképzelések támogatására. Beruházói igények alapján pályázati tanácsadást is biztosítunk ügyfeleink számára, amivel hozzájárulunk a szükséges források előteremtéséhez.

Ipari beruházások generál kivitelezése

Generál kivitelezési szolgáltatásunk során a munkafolyamatok meghatározása és időzítése mellett hatékony szervezést, a feladatok és költségek optimalizálását nyújtjuk Önnek. Számos különböző típusú épületet (műhely, raktár, ipari csarnok) valósítottunk meg az elmúlt évek során (a tervezéstől a kulcsátadásig). A komoly szakmai tapasztalat teszi cégünket igazi szakértővé a generál kivitelezés területén.

Élelmiszeripari generálkivitelezés

Projektjeink kiemelt célterülete az élelmiszeripar, hosszú évek szakmai tapasztalataira építve teljesítjük megrendelőink igényeit.

Az élelmiszeripari kivitelezések speciális szaktudást igényelnek az alapanyagok, a gyártási technológiák, az élelmiszerek minősége és biztonsága terén. Élelmiszeripari projektjeink megfelelnek az élelmiszeripar által támasztott magas követelményeknek, melyet szakirányú képzettséggel rendelkező munkatársaink biztosítanak.

Gázvezeték építés

Szakembergárdánk folyamatosan végez gyártást és helyszíni szerelést az egészen kis átmérőjű impulzusvezeték hálózatoktól a több méter átmérőjű ipari gáz (kohógáz, kamragáz, földgáz) csővezeték rendszerekig egyaránt. Gyakorlott hegesztőink a legszigorúbb feltételek szerint vizsgált varratok képzését is képesek elvégezni, különböző technológiával (bevont elektródás, fogyóelektródás-védőgázas ívhegesztés, AWI hegesztés, orbitális hegesztőgéppel végzett hegesztés).