Clasman Csoport

A 10 éve alapított, száz százalékban magyar tulajdonú Clasman Csoport megalakulása óta folyamatosan részt vesz ipari létesítmények, technológiai csőhálózatok, acélszerkezetek valamint rozsdamentes és szénacél berendezések gyártási, szerelési; valamint olajipari és élelmiszeripari létesítmények teljeskörű tervezési- és kivitelezési munkáiban.

Cégcsoportunk megfelelő tapasztalattal, szakértő gárdával, tudományos háttérrel és minősítésekkel rendelkezik ahhoz, hogy a tervezéstől a teljes kivitelezésig részt vegyen komplex munkák megvalósításában.

Tevékenységünket a magas szakmai színvonal, a folyamatos innováció, és a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettség jellemzi. Folyamatosan követjük az iparági trendeket és vizsgáljuk új technológiák, új termékek bevezetésének a lehetőségét. Célunk, hogy fenntartható értékeket teremtsünk, vevőinknek egyszerre nyújtsunk termékeket és komplex, értékteremtő szolgáltatásokat.

FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS

Cégcsoportunk a tevékenységeinek megfelelő, érvényes felelősségbiztosítással rendelkezik az UNIQUA Biztosítónál. Kötvényszáma: 4277747.

Cégfilozófiánk

Cégünk elkötelezett híve a folyamatos fejlődésnek, megújulásnak, amely lehetővé teszi számunkra, hogy az egyedi vevői igényeknek, valamint a változó piaci kihívásoknak megfeleljünk.

A 2011-ben alakult kizárólag magyar tulajdonú, innovatív Clasman Csoport országos szinten biztosítja a legkiválóbb minőségű acélipari termékeinek teljes körű tervezését, gyártását, telepítését és karbantartását. Tagvállalataink rendelkeznek a megfelelő tapasztalattal, szakértő gárdával, tudományos háttérrel és minden szükséges minősítéssel ahhoz, hogy a tervezéstől a teljes kivitelezésig részt vegyünk komplex munkák megvalósításában. Szakembereink elhivatottsága és felkészültsége a biztosíték arra, hogy európai színvonalú gyártó vállalat legyünk.

Dunaújvárosi gyárunkban munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy minden megrendelőnk maximálisan elégedett lehessen az általunk nyújtott megoldásokkal.
Partnereinkkel hosszú távú, megbízható és tisztességes együttműködésre törekszünk, ezzel segítve őket célkitűzéseik elérésében.

Értékeink

Tulajdonosi szemlélet

Teljes felelősséget vállalunk mindenért, amit gyártunk, vagy szerelünk.

Minőség

Tudjuk, hogy a minőség alapvető fontosságú, ezért mérnök csapatunk folyamatosan fejleszt. Minden helyzetben a legmagasabb színvonalat képviseljük.

Csapatmunka

Hisszük, hogy a kölcsönös tisztelet és megbecsülés elengedhetetlen feltételei a csapatmunkának.

Árpolitika

Vevőkapcsolataink maximális kiszolgálása érdekében a piaci igényekhez igazodó, rugalmas árképzést alkalmazunk.

Innováció

Számunkra az innováció nemcsak technikai újítást jelent, hanem egy képességet és szemléletet, amely a vállalkozás minden szintjén jelen van. A folyamatosan változó piaci kihívásokat lehetőségként éljük meg.

Jövőkép

A Clasman Csoport innovatív termékeivel és szolgáltatásaival Közép-Európa egyik meghatározó technológiai és acélipari gyártó vállalatává szeretne válni 2025-ig.