Industrial Services

Projektmanagement

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy már a tervezés korai szakaszában olyan gyártó partnerei legyünk megrendelőinknek, aki átlátja a teljes folyamatot, és rálátása van a végeredményre. Egy ilyen partner ismeri az összes munkafolyamatot, és már a tervezésnél felhívhatja a figyelmet az esetleges hibákra. Építő javaslataink végig kísérik projektjeinket a tervezéstől az átadásig. A felmerülő nehézségeket szakmai hozzáértéssel és rugalmassággal kezeljük, és minden esetben a leginkább erőforrás- és költséghatékony megoldásokat nyújtjuk megrendelőinknek.

Technológiai csőszerelés

Vállalatunk az ipar számos területén foglalkozik technológiai csőrendszerek szerelésével. Az élelmiszeripar, az energetikai szektor, de a vegyipar követelményeinek megfelelő rendszerek szerelésére is vannak kompetens megoldásaink a technológia csőszerelés területén.

Technológiai rendszer üzemeltetés/karbantartás

A rendszeres karbantartás a termékminőség megőrzése és a termelékenység szinten tartása, javítása érdekében kiemelten fontos, ezért nagy hangsúlyt fektetünk rá. Azoknak a gyáraknak, üzemeknek, ahol nem rendelkeznek saját és jól felkészült karbantartó csapattal, megoldást nyújtunk az alkalmi vagy rendszeres karbantartási munkák elvégzésére. Felkészült munkatársaink szakértelmének köszönhetően a géppark zökkenőmentes üzemeltetését tudjuk biztosítani.

Karbantartási mérnöki szolgáltatások

A karbantartás feladatai igen sokrétűek, alkalmazásukat az adott helyszín/helyzet szabja meg. A karbantartási tevékenység-, rendszerek áttekintésében és optimalizálásában tapasztalt mérnökeink nyújtanak támogatást. A karbantartás során az alábbi feladatokat végezzük el, a cél figyelembevételével: tisztítás, mosás, kenés, korrózióvédelem, tárolás, felülvizsgálat, diagnosztikai vizsgálat, tartós megfigyelés, javítás, alkatrészcsere, felújítás, átalakítás, átépítés.